Multipont

Multipont

Az új Hegyvidék Kártya egyesíti a Hegyvidék Kártya kedvezményeit a Multipont kártya előnyeivel.

Használható a kerület közel 250 elfogadóhelyén Hegyvidék Kártyaként és a Multipont Törzsvásárlói Program hálózatában teljes jogú Multipont kártyaként.

Hogyan használhatóak a Hegyvidék Kártya kártya Multipontos funkciói?

A megújult Multipont Törzsvásárlói Program keretében, 2017. január 1-től a MOL az egyetlen pontkibocsátó és beváltó szerepet fog betölteni a vásárlások után járó pontok gyűjtésére és azok forintra történő beváltására, valamint MOL Multipont Program elnevezéssel megy tovább, az eddig más partnernél gyűjtött pontok nem vesznek el, a MOL-ban változatlanul beválthatók lesznek.

Mi az előnye annak ha regisztrálom a meglévő kártyámat a regisztráció menüpont alatt?

Bár a kártya használható felmutatással a kerület 250 elfogadóhelyén és pontgyűjtésre regisztráció nélkül is használhatja a MOL benzinkutaknál, de a kártyán gyűjtött pontok beváltásához érvényes regisztráció szükséges. REGISZTRÁLJON ITT a kártya hátoldalán levő egyedi sorszámmal!

Összegyűlt pontjait az online regisztrációt követően azonnal beválthatja a MOL-nál. Iratkozzon fel a regisztrációs során a Multipont Program hírlevélre, hogy az elsők között értesüljön a legfrissebb híreinkről, aktuális nyereményjátékainkról.

Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Multipont Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek 2.4.8.-as pontja szerint: “Azonosító Eszköz első Vásárlási Utalvány (pont) juttatástól (az első tranzakció dátumától) kezdve 6 (hat) hónapig érvényes, utána letiltásra kerül, ha Ügyfél nem kezdeményezte regisztrációját. Ebben az esetben az Azonosító Eszköz segítségével gyűjtött Vásárlási Utalványok (pont) törlésre kerülnek.”

Ha van már Hegyvidék Kártyán kívül is Multipont kártyám, mik a lehetőségeim?

Multipont Program ügyfélszolgálattól kérhet segítséget a két kártya egyesítésében a www.multipont.hu/kapcsolat címen.

Hol gyűjthetem a Multipont törzsvásárlói pontokat?

A MOL Multipont Program keretében az ország összes MOL kútjánál használhatja kártyáját a vásárlások után járó pontok gyűjtésére és azok forintra történő beváltására.

Részletek itt!

További hasznos információkért, kérjük, tekintse meg a www.multipont.hu oldalt vagy keresse meg a Multipont kártyára vonatkozó kérdésekkel a Multipont ügyfélszolgálatot.

KÁRTYA REGISZTRÁCIÓ

A kártya regisztrációját itt teheti meg

REGISZTRÁCIÓ