static image

TÖBBET TEHET, MINT GONDOLNÁ 2018./II.

2014 óta a MOL Multipont és a Hegyvidék kártya segítségével Ön is támogathat egy XII. kerületi nemes célt.

A „TÖBBET TEHET, MINT GONDOLNÁ!” program keretében a Hegyvidéki Önkormányzat megjelöl néhány olyan intézményt, közösségi programot, eseményt, amelyek közül a Hegyvidék Kártya tulajdonosok választhatják ki, hogy mely nemes célt kívánják támogatni.

Idén két alkalommal is lehetőségük nyílik megszavazni, hogy Önök mely célt tartják leginkább támogatandónak, és a legtöbb szavazatot kapott kezdeményezés mindkét alkalommal 1.000.000,- forint támogatásban részesül majd.

A következő szavazás időpontja | 2018. szeptember 24. – október 14.

A szavazás lezárult.

 

TÁMOGATHATÓ PROGRAMOK A hegyvidéki gyermekekért


A szavazás aktuális állásának megtekintéséhez kattintson ide!

A. A MAGASÚTI „JÁTSZÓTÉR” KIALA­KÍTÁSA | A területen jelenleg nincs játszótér, mindössze egy régi, használaton kívüli hinta található a múltból. A támogatás segítségével korszerű játszótér kialakítására lenne lehetőség, ami a környéken élő szülők, gyerekek igényeihez igazodva, az ő bevo­násukkal valósulna meg.

 

B. A BUDAPEST XII. KERÜLET BEETHOVEN UTCAI GYER­MEK- ÉS IFJÚSÁGI FOGÁSZATI RENDELŐ ESZKÖZFEJ­LESZTÉSE | A rendelőben 4 fogorvos dolgozik, két rendelőhelyiségben, váltott műszakban, délelőtt és délután heti 30 órában tevékenykednek. A Hegyvidéki Önkormányzat az induláskor bizto­sította a működéshez szükséges eszközöket. A kezelőegységek mikromotorjai a nagy igénybevé­tel miatt azonban hamar elhasználódnak. Bár ezek kisebb anyagi ráfordítást igényelnek, a gyakori csere miatt komoly anyagi megterhelést jelentene az egészségügyi szolgáltatóknak.

 

C. A SÜNI ÓVODA KERTJÉNEK FÖLDES RÉSZEIRE HOLLAND PÁZSIT TELEPÍTÉSE Az udvar területén kb. 100m2-es felületen a holland pázsit telepítésével a földes részeken az esőzések miatt nem lenne sár, és a jól kihasználható játszótér terüle­te tovább bővülne.

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Egy email címmel és egy kártyaszámmal csak egyszer lehet szavazni. A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. A Polgármesteri Hivatal, mint a hegyvidekkartya.hu honlap ügyfél- regisztrációs adatbázis adatkezelője, ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit és felhasználóit az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

A teljes adatvédelmi nyilatkozat letölthető itt.