static image

TÖBBET TEHET, MINT GONDOLNÁ 2019./I.

2014 óta a MOL Multipont és a Hegyvidék kártya segítségével Ön is támogathat egy XII. kerületi nemes célt.

A „TÖBBET TEHET, MINT GONDOLNÁ!” program keretében a Hegyvidéki Önkormányzat megjelöl néhány olyan intézményt, közösségi programot, eseményt, amelyek közül a Hegyvidék Kártya tulajdonosok választhatják ki, hogy mely nemes célt kívánják támogatni.

Idén két alkalommal is lehetőségük nyílik megszavazni, hogy Önök mely célt tartják leginkább támogatandónak, és a legtöbb szavazatot kapott kezdeményezés mindkét alkalommal 1.000.000,- forint támogatásban részesül majd.

A lezárult szavazás időpontja | 2019. május 6-26.

 

TÁMOGATHATÓ PROGRAMOK a hegyvidéki gyermekekért


A szavazás eredményének megtekintéséhez kattintson ide!

 

A. MÁTYÁS TÁBOR (7–14 éves kor közötti kerületi gyerekeknek nyújt napközis rendszerű táborozási lehetőséget 8 héten keresztül, június 24-től augusztus 16-ig) | A támogatást sportfelszerelések, kézműves eszközök, technikai eszközök vásárlására szeretnék fordítani, valamint láthatósági mellényeket vennének belőle, amelyek viselése a gyerekek külső programra vitelénél lenne fontos.

 

B. SZÁNTÓDI GYEREKTÁBOR (ide a kerület általános és középiskolái jönnek osztálykirándulásra június és szeptember között) | A támogatásból pingpongasztalokat, kajakokat és SUP-deszkákat, valamint a hozzájuk tartozó mentőmellényeket szeretnék megvásárolni, hogy ezzel is szélesítsék a táborban igénybe vehető szórakozási lehetőségeket.

 

C. VM29 ÚSZÓTÁBOR (4–14 éves kerületi gyerekek számára) | Az úszás mellett más aktivitásokkal is várják a nyáron náluk táborozó gyerekeket, ezért szükségük van pingpongasztalokra, egy ugrálóvárra és betonon használható krétakészletekre.

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Egy email címmel és egy kártyaszámmal csak egyszer lehet szavazni. A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. A Polgármesteri Hivatal, mint a hegyvidekkartya.hu honlap ügyfél- regisztrációs adatbázis adatkezelője, ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit és felhasználóit az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

A teljes adatvédelmi nyilatkozat letölthető itt.