static image

TÖBBET TEHET, MINT GONDOLNÁ 2018./I.

2014 óta a MOL Multipont és a Hegyvidék kártya segítségével Ön is támogathat egy XII. kerületi nemes célt.

A „TÖBBET TEHET, MINT GONDOLNÁ!” program keretében a Hegyvidéki Önkormányzat megjelöl néhány olyan intézményt, közösségi programot, eseményt, amelyek közül a Hegyvidék Kártya tulajdonosok választhatják ki, hogy mely nemes célt kívánják támogatni.

Idén két alkalommal is lehetőségük nyílik megszavazni, hogy Önök mely célt tartják leginkább támogatandónak, és a legtöbb szavazatot kapott kezdeményezés mindkét alkalommal 1.000.000,- forint támogatásban részesül majd.

Az első szavazás időpontja: 2018. március 26 – április 15.

A szavazás lezárult!

TÁMOGATHATÓ PROGRAMOK A hegyvidéki gyermekekért:


A. NORMAFA ÓVODA – Az óvoda csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, de a területen kialakított teraszos játszófelületek az évek során a talajmozgás miatt egyenetlenné, balesetveszélyessé váltak. Az udvari játszótér gumilappal történő teljes burkolása a meglévő mozgás eszközökkel jobb, változatosabb, intenzívebb mozgáslehetőséget tudna biztosítani az óvodások számára.

 

B. REGE PARK JÁTSZÓTÉR – Sok érdekes játék található három elkülönült játszótéren. A kötélpálya a gyerekek kedvence. Az ő biztonságukat szem előtt tartva a játszóteret fenyőkéreg borítással látták el. Igazi erdei hangulatú tér, madárcsicsergéssel. A népszerűség miatti intenzív használat és az időjárási viszontagságok miatt szükségessé vált több fából készült játék cseréje is, illetve az igényekhez alkalmazkodva a támogatásból kombinált mászó, valamint rugós játékokat is felszerelnénk.

 

C. IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉGI TÉR – Az Ifjúsági Teret elsősorban olyan fiatalok használják, akik serdülőkora az átlagosnál is terheltebb, nehéz körülményeik, hátrányosabb helyzetük révén. Az Ifjúsági Tér egyik legfontosabb célja, hogy képessé tegye ezeket a fiatalokat arra, hogy „megmásszák” életkezdésük problémáit, és ehhez igyekszünk számos, többségében alternatív eszközt biztosítani számukra. Egy kisebb méretű, körülbelül 3×2 m-es mászófal már régi vágya a közösségnek, mivel a falmászás nem csak a testet, hanem a lelket is edzi.

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Egy email címmel és egy kártyaszámmal csak egyszer lehet szavazni. A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. A Polgármesteri Hivatal, mint a hegyvidekkartya.hu honlap ügyfél- regisztrációs adatbázis adatkezelője, ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit és felhasználóit az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

A teljes adatvédelmi nyilatkozat letölthető itt.