static image

TÖBBET TEHET, MINT GONDOLNÁ 2019./II.

2014 óta a MOL Multipont és a Hegyvidék kártya segítségével Ön is támogathat egy XII. kerületi nemes célt.

A „TÖBBET TEHET, MINT GONDOLNÁ!” program keretében a Hegyvidéki Önkormányzat megjelöl néhány olyan intézményt, közösségi programot, eseményt, amelyek közül a Hegyvidék Kártya tulajdonosok választhatják ki, hogy mely nemes célt kívánják támogatni.

Idén két alkalommal is lehetőségük nyílik megszavazni, hogy Önök mely célt tartják leginkább támogatandónak, és a legtöbb szavazatot kapott kezdeményezés mindkét alkalommal 1.000.000,- forint támogatásban részesül majd.

A szavazás befejeződött 2019. szeptember 29-én.

 

TÁMOGATHATÓ PROGRAMOK A HEGYVIDÉKIEKÉRT


A szavazás eredményének megtekintéséhez kattintson ide!

 

A. IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉGI TÉR | Az Ifjúsági Teret elsősorban olyan fiatalok használják, akik serdülőkora az átlagosnál is terheltebb, nehéz körülményeik, hátrányosabb helyzetük révén. Az Ifjúsági Tér egyik legfontosabb célja, hogy képessé tegye ezeket a fiatalokat arra, hogy „megmásszák” életkezdésük problémáit, és ehhez igyekszünk számos, többségében alternatív eszközt biztosítani számukra. Egy kisebb méretű, körülbelül 3×2 m-es mászófal már régi vágya a közösségnek, mivel a falmászás nem csak a testet, hanem a lelket is edzi.

 

B. IVÓCSAPOK | Jelenleg 5 db tűzcsapra szerelt ivócsapunk van a kerületben, melyet szeretnénk bővíteni. Ezek az eszközök két szempontból is hasznosak, egyrészt az idén is tapasztalt nyári hőségben egyszerű és ingyenes vízhez jutási lehetőséget biztosítanak a lakosságnak. Másrészről pedig, mivel saját palackunkat tölthetjük meg, kevesebb eldobható műanyag palackot használunk, ezzel is tehetünk a környezet védelméért.

 

C. KERÉKPÁR TÁMASZOK | Az autómentes közlekedés egyik alternatívájaként is szolgáló kerékpár használat egyik kihívása, hogy használat után a közterületen hol tudjuk biztonságosan elhelyezni saját kerékpárunkat. Erre az egyik legegyszerűbb eszköz a kerékpártámasz, amiből a Hegyvidék forgalmasabb csomópontjaiban már található néhány, azonban az igények alapján ezt a számot bővíteni kellene.

A kerékpártámasz kihelyezés tervezett helyszínei:
·  Városmajori templom, termelői piac
·  Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont
·  MOM Kulturális központ-Sirály sétány

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Egy email címmel és egy kártyaszámmal csak egyszer lehet szavazni. A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. A Polgármesteri Hivatal, mint a hegyvidekkartya.hu honlap ügyfél- regisztrációs adatbázis adatkezelője, ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit és felhasználóit az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

A teljes adatvédelmi nyilatkozat letölthető itt.